Vanillekranse - Glutenfri

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 45 stk

Ingredienser:

100gsmør
120gMajsmel
50gKartoffelmel
1stkVanillestang
½stkæg
90gsukker
1håndfuldfinthakkede mandler
Smørret smuldres i melet. Sukker og vanille tilsættes, samt de finthakkede mandler.
Samles hurtigt med det halve æg.
Sprøjtes på en bageplade som kranse.

  180°C  7 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (7,98 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
42

2%

fedt
2 g

3%

Mættet
1 g

6%

kulh.
5 g

2%

protein
<0 g

1%

Kostf.
<0 g

1%

Natrium
9 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus