Rødebedesalt med quinoa

Indtastet af:

Opskriften giver 2

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Skræl rødbederne, og riv dem.

Kog quinoa, og lad det simre, indtil vandet er kogt væk. 

Skyl persillen, og hak den fint. Skyl æblerne, og skær dem i små stykker. Pres citronsaft over - det forhindrer, at æblerne bliver brune.

Når den kogte quinoa og rødbederne er kølet lidt af, blandes det sammen med persille og æblestykker i en skål.

Tilsæt evt. lidt olivenolie, og smag quinoasalaten til med salt og peber.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk