Æblecrumble

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Der skal bruges 400 g. æbler efter de er skrællet og skæret i tynde skiver.

Læg æblerne i et lille ildfast fad.

Bland sødning og kanel og drys over æblerne

Fordel den halve dl vand over.

Smuldr mel, havregryn, sødning, vanille og smør sammen.

Fordel crumbledejen over æblerne.

Sæt fadet i ovnen 30 min ved 200 g.

Hak mandlerne og fordel dem over crumblen.

Bag crumblen yderligere 5-10 min.

Æblerne skal føles møre, når man stikker en gaffel i.

 

Info: Suvida kan skiftes ud med sukker i samme mængde, eller anden sødning, tjek da om sødningen er 100% ift. sukker. Speltmel kan erstattes af andre meltyper også glutenfri, men ikke de nye affedtede typer nøddemel.

  200°C  30 minutter

Kategorier:
KagerKager/Tærter
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (113,36 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
175

9%

fedt
10 g

14%

Mættet
5 g

27%

kulh.
32 g

12%

protein
2 g

5%

Kostf.
3 g

11%

Natrium
40 mg

2%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus