Bebbemor's Choko-is

Indtastet af:Dorthe

1

Skrab vaniljekornene ud og kom dem i en gryde med mælk.

2

Kom også den tomme vaniljehylstre i, og varm mælken op til kogepunktet.

3

Pisk æggeblommerne luftige og tilsæt perfect strø.

4

Si derefter den varme mælk ned over æggeblandingen, og tag vaniljehylstrene fra.

5

Rør godt rundt i massen igen og lad det stå til det når op til kogepunktet - dog uden at koge. Massen skal have en lidt tyk konsistensen.

6

Lad herefter mælkeblandingen køle af og bland det med kakao, skyr og chokolade.

7

Kør den færdige is i ismaskinen, til den har den rette konsistens, og så er isen klar til servering

Kategorier:
Desserter/Med is
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (153,33 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
180

9%

fedt
9 g

13%

Mættet
1 g

6%

kulh.
10 g

4%

protein
10 g

20%

Kostf.
11 g

43%

Natrium
21 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus