Belgiske vafler

Lette og luftige vafler uden sukker og gluten. Rige på proteiner og kostfibre.

Indtastet af:Malene

Kilde: https://mallesblog.wordpress.com/2015/09/02/belgiske-vafler/

Bland proteinpulver, havregryn, bagepulver og HUSK i en skål.
Adskil æggene i hvider og blommer, og pisk hviderne stive.
Tilsæt æggeblommer, mælk og sirup til "melblandingen" og rør grundigt til dejen er fin og glat.
Vend forsigtigt æggehviderne i dejen, så du får en luftig vaffeldej.
Opvarm vaffeljernet og steg vaflerne i lidt kokosolie til de er gyldenbrune.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (26,67 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
59

3%

fedt
2 g

3%

Mættet
<1 g

4%

kulh.
3 g

1%

protein
6 g

12%

Kostf.
<1 g

4%

Natrium
78 mg

3%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus