Belgiske vafler

Lette og luftige vafler uden sukker og gluten. Rige på proteiner og kostfibre.

Indtastet af:
Kilde: https://mallesblog.wordpress.com/2015/09/02/belgiske-vafler/

Opskriften giver 6 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland proteinpulver, havregryn, bagepulver og HUSK i en skål.
Adskil æggene i hvider og blommer, og pisk hviderne stive.
Tilsæt æggeblommer, mælk og sirup til "melblandingen" og rør grundigt til dejen er fin og glat.
Vend forsigtigt æggehviderne i dejen, så du får en luftig vaffeldej.
Opvarm vaffeljernet og steg vaflerne i lidt kokosolie til de er gyldenbrune.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk