Blåbærmuffins

Proteinrige muffins uden sukker og et lavt fedtindhold.

Indtastet af:Malene

Bland havregryn, proteinpulver, mandelmel og bagepulver i en skål. 
I en anden skål piskes æggehviderne til de er helt stive. 
Bananen moses sammen med skyr og FlavDrops, og røres i melblandingen. 
Herefter vendes de stive æggehvider forsigtigt i resten af dejen, så du får en jævn og ensartet kagedej. 
Til sidst vendes blåbærrene i uden at luften piskes ud af dejen. 
Dejen fordeles i 12 muffinforme (ca. 36 g i hver), og bages i 10-15 min. i en forvarmet ovn ved 150 °C  (varmluft). Kagerne skal være gyldne på toppen, men ikke mørke. Hvis de får for meget bliver de tørre. 

  150°C  15 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (33,33 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
54

3%

fedt
<1 g

1%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
6 g

2%

protein
5 g

10%

Kostf.
<1 g

3%

Natrium
17 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus