Blomkålsris salat med fennikel og persille

Ingredienser:

Opskriften giver: 1 skål


300gBlomkål
100gFennikel (ca. 1/2)
15gBredbladet persille
Fremgangsmåde:

Skær stokken væk fra blomkålen og del/skær den i små stykker.

Skær fennikel i ganske tynde skiver.

Skyl persillen og fjerne de stilkene så godt som muligt.

bland det hele sammen. Dryp evt. med olivenolie og drys med parmesan eller Pecorino i tynde flager ved servering.

Kategorier:
Salater
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 skål (415 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
102

5%

fedt
2 g

2%

Mættet
<0 g

2%

kulh.
19 g

7%

protein
8 g

16%

Kostf.
10 g

39%

Natrium
88 mg

4%

Anslåede værdier