Blommesorbet

Super let, hvis man har blommesaft

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 5 portioner

Ingredienser:

4dlBlommesaft, koncentreret
½bægerPast. æggehvide
1nipSalt
Ufortyndet blommesaft, et halvt bæger æggehvide (upisket) og 1 nip salt hældes i ismaskine og kører til det er en luftig sorbet. Den udvider sig meget - giver ca. 1,2 liter lækker is, som smager bedst direkte fra ismaskinen. Hvis den skal i fryseren, er det bedst at temperere den en halv time i køleskab inden servering.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (85,2 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
139

7%

fedt
<0 g

0%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
34 g

12%

protein
<1 g

1%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
88 mg

4%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus