Brownie uden mel

Lækker chokoladebrownie med mandler og tranebær. Glutenfri, liberal LCHF, og low fodmap; ganske enkelt en god kage, de fleste vil elske...

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Smelt chokolade og smør sammen.

Pisk æg og kokossukker luftigt og skummende.

Vend chokoladen i lidt ad gangen.

Vend kokosfibermel i.

Vend mandler og tranebær i.

Smør en lille bageform og hæld dejen op i.

Bag midt i ovnen ved 160 grader i ca. 15 min.

 

Server gerne sammen med en klat flødeskum og et par jordbær. Eller is og andre bær...

Holder godt på køl.

  160°C  15 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Stykker (23,32 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
112

6%

fedt
6 g

8%

Mættet
3 g

15%

kulh.
13 g

5%

protein
2 g

4%

Kostf.
<1 g

3%

Natrium
19 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus