Chai sirup

Lækker krydret sirup, som hurtigt kan blandes med varm mælk, til en chai latte. Et dryp over morgengrøden, kan også forvandle din morgen...

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: valdemarsro.dk

Klargør alle krydderier i en kasserolle. 
 
Hæld kogende vand over tebladene og lad det trække i 5 min.
 
Imens varmes kydderierne i kasserollen, når det dufter ud over det hele og teen er ved at være færdig, hældes sukkeret i og derefter sies teen i.
 
Lad den koge til en tyk sirup, det tager ikke ret lang tid. Sigt siruppen over i et syltetøjsglas.
 
Brug ca. en spsk sirup til en chai latte.
 
Fif: hvis du vil have en kraftigere sirup, kan du lade den trække et stykke tid, inden den koges ind til en sirup. 
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Syltetøjsglas på ca 4 dl. (632 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
1256

63%

fedt
<1 g

1%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
313 g

116%

protein
4 g

7%

Kostf.
5 g

20%

Natrium
8 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus