Cheeseburger

Indtastet af:Christina Wiwe Petersen

1.      Lun mælken og opløs gæren heri.

2.      Tilsæt de øvrige ingredienser – husk at holde lidt igen med melet.

3.      Ælt dejen grundigt.

4.      Form dejen til 6 boller.

5.      Pensel bollerne med æg og drys med sesamfrø.

6.      Sæt bollerne i en kold ovn og bag dem ved 220 C i ca. 20 minutter.

1.      Form kødet til 4 bøffer – husk at hakke dem let med en kniv på overfloden (så de ikke krymper sammen til en bold).

2.      Krydder kødet med salt og peber.

3.      Varm en pande, smelt smørret og steg bøfferne i.

4.      Et par minutter før bøfferne er færdige, lægges en skive ost på.

5.      Flæk de lune boller og smør med ketchup, mayonaise og sennep efter lyst og behov.

6.      Læg bøffen på den ene halvdel, fyld salat, agurk, tomat og løg i og brug den anden halvdel som låg.

7.      Velbekomme

  200°C  20 minutter