Cheeseburgersuppe med mindre fedt

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Bacon steges på en pande og lægges på fedtsugende papir. Obs den er ikke medtaget i næringsberegningen, så hvis man tæller kalorier er det lavet så det kan vejes og drysses på ved serveringen.

Svits oksekødet i hvidløgsolie i en stor suppegryde, når det er gråt, tilsættes fintsnittet hvidkål. Hæld oksebouillon ved og tilsæt, krydderier, flødeost og cheddar.

Lad suppen simre i 20-30 min. Smag til. Originalopskriften bruger 1 tsk. cayennepeber, men det er alt for stærkt for os. Vi anbefaler at starte med en knivspids og justere op derfra til det passer dine smagsløg.

Server med bacon brækket i stykker på toppen og evt. lidt grøn top fra forårsløg.

Info low FODMAP: hvis man ikke tolererer laktose kan man bruge laktosefri friskost, eller tage Laktrase.

Kategorier:
Supper
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (429,08 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
352

18%

fedt
24 g

34%

Mættet
8 g

40%

kulh.
12 g

4%

protein
25 g

50%

Kostf.
3 g

13%

Natrium
1098 mg

46%

Anslåede værdier