Choko/peanutbar

Proteinbar.

Indtastet af:Malene

Blend dadler, peanutbutter, vand og kokosolie til en jævn "karamel".
Rør proteinpulver, HUSK og mandelmel sammen i en skål og ælt "karamellen" heri. Det skal æltes sammen til en sammenhængende klump.
Del dejen i 10 lige store portioner (ca. 56 g pr. stk.) og form dem til rektangulære barer på ca. 7 cm x 2 cm x 1 cm. Stil dem på køl mens du smelter chokoladen.
Hak chokoladen fin og smelt ca. halvdelen i en skål over vandbad (max. 50 °C). Kom den anden halvdel af chokoladen i en skål og hæld lidt af den smeltede chokolade her i ad gangen, så det hele smelter sammen (31-32 °C).
Vend barerne i den smeltede chokolade og drys dem med de hakkede peanuts. Stil dem køligt, så chokoladen kan få lov til at stivne.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (68,5 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
241

12%

fedt
11 g

15%

Mættet
4 g

20%

kulh.
19 g

7%

protein
19 g

38%

Kostf.
5 g

19%

Natrium
10 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus