Chokolade-kokos trekanter

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

Mørdej
150gØkologisk sigtet spelt
100gsmør
45gflormelis
1stkæggeblomme
1spskkoldt vand
Fyld
175gMørk chokolade
75gsmør
3stkæg
1dlsukker
2dlKokosmel
3spskHindbærmarmelade

Der laves en mørdej, som hviler køligt 1 time.

Chokoladen smeltes sammen med smørret.

Æggene piskes luftige med sukkeret.

Chokolademassen og kokosmel vendes i.

Hindbærmarmeladen fordeles på mørdejen, inden chokolademassen kommes ovenpå.

Bages ved 200 grader i ca 20 min.

 

Obs. for low fodmap, kokos er begrænset til 18 g. Man kan spise 2 stykker kage uden at grænsen overskrides.

  200°C  20 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (82,74 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
417

21%

fedt
27 g

38%

Mættet
17 g

86%

kulh.
39 g

15%

protein
6 g

11%

Kostf.
2 g

7%

Natrium
92 mg

4%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus