Chokoladekage uden mel

Med mandler og gode naturlige råvarer....

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: Stinna.dk

Mandler blendes sammen med dadlerne. Bagepulver røres i, hvis man vil have chokoladekage, ønskes brownie undlades bagepulveret.

 
Chokoladen brækkes i mindre stykker og smeltes sammen med kokosmælken. Cacao, salt og Instant kaffe røres i chokolademassen. 
 
Æggene piskes sammen. Derefter røres chokolademassen i, og tilsidst mandelmassen.
 
Dejen fordeles i en lille bradepande foret med smurt bagepapir.
 
Bages ved 180 grader i ca. 30 min.

  180°C  30 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (43,76 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
174

9%

fedt
10 g

15%

Mættet
4 g

19%

kulh.
18 g

7%

protein
5 g

10%

Kostf.
2 g

8%

Natrium
95 mg

4%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus