Clafoutis med kirsebær

Traditionel fransk kage. Dejen er næsten som en æggesnaps og hældes over friske bær. Alle bær kan bruges. Serveres lun, evt. med is...

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Smør en form og hæld de udstenede kirsebær i.

Slå æggene ud i en skål og pisk dem med rørsukker til de er luftige og skummende.

Pisk resten af ingredienserne i.

Tilsæt evt. nogle enkelte Amarena kirsebær.

Hæld dejen over kirsebærrene.

Bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 30-35 min.

Drysses med flormelis lige inden servering.

 

  175°C  30 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Stykker (102,88 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
154

8%

fedt
4 g

6%

Mættet
2 g

9%

kulh.
23 g

9%

protein
6 g

11%

Kostf.
2 g

6%

Natrium
176 mg

7%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus