Coleslaw

I en friskere og sundere version.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

200gHvidkål eller spidskål
100gGulerødder
50gMandler
2spskPersille evt.
Skyl kålen og snit den så tyndt som muligt. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Hak mandlerne groft. Drys evt. et par spiseskefulde finhakket persille over slawen. Eller server med sennepsdressing - opskriften finder du under tilbehør, dressinger.
Kategorier:
FrokostSalater
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (90 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
91

5%

fedt
5 g

7%

Mættet
<0 g

2%

kulh.
9 g

3%

protein
4 g

8%

Kostf.
3 g

12%

Natrium
21 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus