Croutoner

Sprød og lækker snack, som kan laves af en rest flutes.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Skær flutes i tynde skiver, så tyndt som muligt. Det gør ikke noget, hvis de går lidt i stykker.

Spred de tynde skiver ud på en bageplade med bagepapir, så de ligger i et lag. Dryp olien på, drys med salt og herbes de provence, eller evt. andet krydderi.
 
Sættes midt i ovnen ved 200 grader i ca. 7 min. De er gyldne og sprøde når de er færdige. Nogle skal evt. have lidt længere tid end andre.
 
Køles helt af og opbevares i en tæt dåse.
 
Serveres som snack før maden, eller som det sprøde i en salat.

  200°C  7 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (5,57 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
23

1%

fedt
1 g

2%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
3 g

1%

protein
<0 g

1%

Kostf.
<0 g

1%

Natrium
90 mg

4%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus