Dijon sennep, hjemmelavet

Hvorfor købe, når man kan lave selv?

Indtastet af:Leif Andersen

Kilde: http://southernfood.about.com/od/seasoningrecipes/r/blbb360.htm

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:

2spskHonning
2 ½dlHvidvin, tør
1stkløg
2fedhvidløg
120gSennepspulver
1spskOlivenolie
2tsksalt
4stænkTabascosauce
Bland honning, vin, hakket løg og hvidløg. Kog op og lad det simre i 5 minutter. Hæld blandingen i en skål og lad det afkøle. Hæld blandingen ned i sennepspulveret i en lille gryde. Pisk til fin konsistens. Tilsæt resten af ingredienserne. Opvarm langsomt indtil sennepen tykner under konstant omrøring. Hæld sennepen i en ikke-metal beholder og dæk den over. Sættes i køleskab i mindst 2 dage for at smagsstofferne blandes ordentligt sammen.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portion (610 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
1089

54%

fedt
45 g

65%

Mættet
1 g

7%

kulh.
95 g

35%

protein
34 g

67%

Kostf.
21 g

86%

Natrium
3129 mg

130%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus