Fiberboller

Luftige fiberboller bagt udelukkende med fiber, så her kan alle melallergikere være med. Dejen er ultra let, både at lave, kaloriemæssigt og vægtmæssigt.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: Ravfood

Opskriften giver 8 boller

Ingredienser:

1dlFiberhusk
1dlPofiber (Kartoffelfiber)
2tskBagepulver
1tskHavsalt
1tskKardemomme
2spskÆblecidereddike
4stkÆg
250mlKogende vand

Bland alle de tørre ingredienser sammen.

Tilsæt æblecidereddike.

Pisk æggene let sammen og tilsæt dem.

Hæld kogende vand i og rør dejen sammen.

Lad dejen hvile 5 min.

Form 8 boller og sæt dem på bagepapir.

Bag dem ved 175 grader varmluft i ca 35 min eller alm. ca. 50 min.

Lad bollerne afkøle på en bagerist.

  175°C  35 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 boller (62,53 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
54

3%

fedt
3 g

4%

Mættet
<1 g

3%

kulh.
<1 g

0%

protein
4 g

7%

Kostf.
8 g

32%

Natrium
396 mg

16%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus