Frossen cheesecake

Iskold cheesecake med Baileys og bastognebund

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Fremgangsmåde:

Knus Bastognekiksene fint og bland med smeltet smør. Beklæd bunden af i en springform på ca. 22 cm i Ø med bagepapir og tryk massen ud herpå.

Stil 3 skåle klar og kom æggehvider i én, fløde i en anden og æggeblommer, sukker, kokossukker og vanillesukker i den 3.

Pisk først æggehviderne helt stive, pisk dernæst fløden og pisk tilsidst sukkeret ud i blommerne til de er helt opløst.

Tilsæt Baileys og Kalua, samt flødeost til skåle med æggeblommer og pisk det roligt ud til det er jævnt.

Fold fløden i skålen med æggeblommer og tilsidst æggehviderne.

Hæld over bunden og sæt i fryseren minimum 4-5 timer.

Dekorer evt. kagen med chokoladesovs eller anden pynt inden serveringen. 

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Stykker (109,95 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
384

19%

fedt
27 g

39%

Mættet
16 g

82%

kulh.
30 g

11%

protein
4 g

8%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
89 mg

4%

Anslåede værdier