Gluten - fodmap- og evt gærfrie boller

De bedtse gluten- fodmap- og gærfrie boller jeg har prøvet.

Indtastet af:Low_fodmap_living

Kilde: https://www.instagram.com/p/BE3HggIv1zz/?taken-by=low_fodmap_living

Foto: low_fodmap_living

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Bruger du gær, opløs den i vandet. Rør opløsningen/vandet i de tørre ingredienser, bland godt sammen. Lad blandingen stå i 5 minutter. FiberHUSK gør at dejen samler sig og virker henad en almindelig bolledej. Lav 8 boller og læg dem på en bageplade. Lad dem hæve i 15 minutter. Ved bagepulver skal de ikke hæve.  
 

Bag bolllerne i oven på 200 g i 35-45 minutter.

 

 

 

  200°C  45 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 boller (81,24 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
139

7%

fedt
4 g

6%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
11 g

4%

protein
3 g

7%

Kostf.
3 g

10%

Natrium
99 mg

4%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus