Glutenfri pasta carbonara

En nem og hurtig ret, som også er overskuelig at lave ved siden af, hvis resten af familien spiser alm. Spaghetti carbonara.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Steg bacon sprød på panden.
 
Kog pasta efter anvisning på pakken.
 
Rør imens sennep ud i fløden og tilsæt æg.
 
Når pastaen er færdig, hældes vandet fra. Æggeblandingen tilsættes lige med det samme og er færdig når det cremer. Vend hurtigt parmesan i og server med det samme.
 
Top med bacon, salt og peber.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portion (179,22 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
569

28%

fedt
29 g

41%

Mættet
13 g

65%

kulh.
48 g

18%

protein
27 g

53%

Kostf.
<1 g

2%

Natrium
1445 mg

60%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus