Græskarbrød med valnødder

Mere en sundere kage, end et brød. Men den er et dejligt mellemmåltid synes jeg.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Hvis du ikke har græskarpure, kan du lave det i ovn, skåret i både, i et overdækket fad ved 200 g. til de er møre ca. 30 min. Derefter afkøles det og blendes helt glat.

Bland fuldkornsmel med bagepulver og krydderier.

Bland de våde ingredienser og rør sammen med melet.

Tilføj dine fortrukne nødder eller chokolade.

Fyld brødet i en lille smurt brødform og bag ved 175 g i ca. 50-60 min. Til et grillspyd kan trækkes igennem uden dej. Afkøl 10-15 min i formen, vend det derefter ud og afkøl helt.

Kan også bages i muffinforme i ca. 20 min.

  175°C  50 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 skiver (86,53 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
228

11%

fedt
8 g

11%

Mættet
<1 g

4%

kulh.
34 g

13%

protein
6 g

11%

Kostf.
3 g

12%

Natrium
117 mg

5%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus