Gratinerede ostesnitter med grøntsager

Lækre snitter at servere til frokost eller som tilbehør til kylling, fisk og pølser. De indeholder en hel del grøntsager, som er pakket godt ind i lækker ost.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: Inspiration fra Maduniverset, Else Johansen

Rens og riv grøntsagerne groft. Hak krydderurterne.

Mel, bagepulver og halvdelen af osten blandes og røres i grøntsagerne.

Pisk æg sammen med salt og peber og vend dem i grøntsagerne.

Smør et stykke bagepapir og for en lille bradepande med det. 

Hæld blandingen i bradepanden og fordel resten af osten over.

Bag midt i ovnen ved 180 g. I ca. 30-40 min.

Fif: krydderurter og grøntsager kan byttes ud med andre.

  180°C  30 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Snitter (43,36 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
55

3%

fedt
2 g

3%

Mættet
<1 g

4%

kulh.
6 g

2%

protein
4 g

7%

Kostf.
<1 g

3%

Natrium
171 mg

7%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus