Grov øllebrød

Med struktur fra kernerugbrød og figner. Måske en øllebrød for dem der ikke kan lide almindelig øllebrød?

Indtastet af:

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Smulder rugbrødet i en tallerken, hvis du har microovn, ellers må du bruge en gryde.

Hæld det kogende vand over.

Klip fignerne i små stykker.

Kog på ful effekt i microen 2-3 min. Rør/ mos godt rundt i øllebrødden. Kog igen 2-3 min. og rør/ mos. Hvis du koger i en gryde rører/ moser du imens det koges indtil passende konsistens.

Pisk fløden og nyd ovenpå den let afkølede øllebrød.

 

Fif: drys evt. hakkede nødder ovenpå, æblesmør er også rigtig lækkert til.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk