Guf

Lækker jordbærguf til isen

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

120gSukker
40gJordbærsirup
½tskEddike
2spskVand
1bægerPast. Æggehvide
Sukker, jordbærsirup, eddike og vand koges op i en kasserolle til sukkeret er smeltet. Vær opmærksom, hvis det koger for længe, kan sukkeret krystallisere sig igen.

Imens piskes æggehviderne stive. Når sukkerblandingen er klar, piskes den i en tynd stråle ned i hviderne. Nu skal der piskes til blandingen er helt afkølet, det kan godt tage 15-20 min. Det kan gøres lidt hurtigere, ved at sætte skålen i et iskoldt vandbad, imens der piskes. Ellers er det en fordel at bruge en køkkenmaskine.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (60,56 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
145

7%

fedt
<0 g

0%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
34 g

13%

protein
1 g

3%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
19 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus