Havregrynskager.

Skal man glæde sin familie, så hvorfor ikke diske op med disse lækre og utrolig lette havregrynskager?

Indtastet af:majaschlunsen

Kilde: "Gammel opskrift, ved ikke hvorfra"

Opskriften giver 35 Småkager

Ingredienser:

75gHavregryn
75gSmør, saltet
125gSukker
1stkÆg
1spskHvedemel
1nipSalt, bordsalt
1tskVanillesukker
1tskBagepulver

1. Kom havregrynene i en skål, og smelt herefter smørret, og kom dette ned til havregrynene. 
2. Kom sukkeret og det sammenpiskede æg ned i også. 
3. Bland hvedemelet med bagepulver, vaniljesukker og saltet. Og rør herefter dette med til havregryns-blandingen. 
4. Jeg vejer altid dejen af, således at de altid får de samme størrelse og derved bliver bagt ens. Jeg synes, at de får en god størrelse ved de 10 gram. Sæt disse dej-klatter af på en bageplade, jeg kan få plads til 9 styk på en plade, men prøv dig frem. 
5. De bages i 10 minutter ved 180 grader varmluft. 
6. Lad dem køle lidt på bagepladen inden de flyttes over på en rist, hvor de køler helt af og slutteligt kommes i en kagedåse. 

  180°C  10 minutter

Kategorier:
Kager/SmåkagerKager
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Småkager (8,72 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
42

2%

fedt
2 g

3%

Mættet
1 g

6%

kulh.
5 g

2%

protein
<0 g

1%

Kostf.
<0 g

1%

Natrium
38 mg

2%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus