Havtorngele

Sukkerfri gele velegnet til panna cotta og cheesecake.

Indtastet af:Malene

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:

2bladeHusblas
150gHavtorn
½dlVand
120gMySyrup Maple Flavour
¼tskVaniljepulver, økologisk, Urtekram

Igen skal du udbløde husblasen i koldt vand i ca. 10 min. 
Imens kommes i resterende ingredienser i en lille gryde og koges under låg i 15-20 min. 
Vrid husblasene og opløs dem i den varme havtornblanding. 
Sigt blandingen i en skål, og mos havtornene, så du får alt saften med, og kun de små kerner ligger tilbage i sigten. 
Rør geléen igennem og fordel den i de 8 glas med Panna Cotta, som igen sættes på køl i minimum 2 timer, så geléen når at sætte sig inden servering.  

Pynt dem evt. med frisk mynte og frysetørret hindbær lige inden de serveres. Ikke medregnet i ernæringsberegningen. 

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (25 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
16

1%

fedt
<1 g

1%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
1 g

0%

protein
<1 g

1%

Kostf.
1 g

5%

Natrium
3 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus