Hindbærlagkage

Frisk og sommerlig

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:

300gHindbær, dybfrost
50gSukker
5dlPiskefløde (laktosefri for Low FODMAP)
2spskFlormelis
2stkLagkagebunde

Se opskriften på lette, lækre og luftige lagkagebunde her på opskriftsamleren eller køb nogen.

 
Hindbærrene tilsættes sukker og gives et opkog. Den tyndes væde herfra dryppes over den nederste lagkagebund. Resten køles helt af.
 
Fløden piskes til skum. De afkølede hindbær moses let sammen og vendes i. Smages til med flormelis.
 
Lidt under halvdelen af hindbærskummet smøres på den nederste bund, toppen lægges på og resten smøres på top og sider.
 
(obs lagkagebundende er ikke med i næringsberegningen, men kan ses under opskriften på lagkagebunde)
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (91,3 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
235

12%

fedt
20 g

29%

Mættet
13 g

65%

kulh.
13 g

5%

protein
2 g

3%

Kostf.
1 g

5%

Natrium
15 mg

1%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus