Hindbærlagkage

Frisk og sommerlig

Indtastet af:

Opskriften giver 10 portioner

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Se opskriften på lette, lækre og luftige lagkagebunde her på opskriftsamleren eller køb nogen.

 

Hindbærrene tilsættes sukker og gives et opkog. Den tyndes væde herfra dryppes over den nederste lagkagebund. Resten køles helt af.

 

Fløden piskes til skum. De afkølede hindbær moses let sammen og vendes i. Smages til med flormelis.

 

Lidt under halvdelen af hindbærskummet smøres på den nederste bund, toppen lægges på og resten smøres på top og sider.

 

(obs lagkagebundende er ikke med i næringsberegningen, men kan ses under opskriften på lagkagebunde)

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk