Hindbærs pannacotta

Indtastet af:
Kilde: Ulrika Davidsson

Opskriften giver 4 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Giv de frosne hindbær et hurtigt opkog med en smule vand. Derved bliver det til en ensartet masse. Opblød husblas i koldt vand

Kog fløde og stevia op. Tilsæt bær. Klem vandet ud af husblassen og rør ud i blandinden.

Fordel i 4 små skåle eller glas. Sæt på køl i min 2, gerne 4 timer.

(Pynt med lidt flødeskum, reven chokolade 85% og evt lidt bær) *er ikke medtaget i næringsværdier

 

OBS! Stevia er 1 spsk. Bærrene er 1 dl. Stevia kan erstattes med  2 spsk agavesirup

 

NB! Den oprindelige opskrift er med blåbær.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk