Højrebsbøf med ratatouille og fritter

Særdeles smagfuld ret, der tilfredsstiller alle sanser.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Tænd evt. op i kul til grillstegning af bøffer.

Start derefter med Kartoffelfritter. Til denne portion bruges 120 g. rå kartofler.

Når de er i ovnen klargøres Bønnefritter. Til denne portion bruges 86 g. frosne bønner.

De sættes straks i ovnen og imens laves ratatouille. Den rå vægt af grøntsagerne svarer til 155 g, men de svinder meget og svarer til 1/4 af opskriften på ratatouille.

Når det hele er færdigt grillsteges Højrebsbøffen for maksimal smag, og ellers steges den på en meget varm pande.

Klik på hyperlinks oppe i teksten for fremgangsmåde, men vær opmærksom på mængderne i opskriften er til flere personer. De rette mængder til denne portion er anført i rå vægt herover.

 

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portion (388 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
415

21%

fedt
15 g

21%

Mættet
4 g

20%

kulh.
36 g

13%

protein
39 g

78%

Kostf.
8 g

31%

Natrium
988 mg

41%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus