Hønsesalat med kyllinge flæskesvær

Lækker hønsesalat lavet med et grillet kyllingebryst, ristede champignons, asparges, dressing og toppet med sprødstegt kyllingeskind...

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Foto: Leif Andersen, 2014

Pil forsigtigt skindet, af det stegte kyllingebryst og skær det i strimler. Steg det i lidt olivenolie.

Bræk kyllingekødet i mundrette bider.

Når kyllingeskindet er sprødt lægges det på fedtsugende papir (køkkenrulle).

Steg champignonerne i fedtet, og læg dem på fedtsugende papir, når de er gyldne.

Rør en dressing af græsk yoghurt, sennep, mayonnaise, salt, peber og lidt af aspargesvæden. Rør 1/2 dåse drænede asparges i, vend derefter kyllingbryst og champignoner i.

Server med en god salat og en skive ristet rugbrød eller stenalderbrød til.

Top med kyllingeflæskesvær.

Fif: retten er meget velegnet til buffet, hvor både glutenallergikere og LCHFére kan spise med.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 højtbelagt (136,63 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
166

8%

fedt
11 g

16%

Mættet
2 g

8%

kulh.
3 g

1%

protein
14 g

29%

Kostf.
1 g

4%

Natrium
384 mg

16%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus