Hot slaw

Sprød kålsalat med et hot strejf af cayennepeber.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Snit og bland salaten.

Kom alle ingredienser til dressing i en blender eller brug en stavblender.

Blend til ensartet grøn konsistens.

Smag til og hæld over salaten. 

Lad den gerne trække et par timer inden servering.

Drys evt. hakkede hasselnødder over ved serveringen.

Frosne majs behøver ikke optøning for de tilsættes, hvis salaten trækker mindst 30 min.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (66,33 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
40

2%

fedt
2 g

3%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
5 g

2%

protein
2 g

3%

Kostf.
2 g

7%

Natrium
9 mg

0%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus