Hyldeblomstsorbet

Forfriskende og læskende

Indtastet af:

Opskriften giver 1,2 liter

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Hyldeblomstsaften fortyndes med vand.

Der er stor forskel på hyldeblomstsaft - min er meget kraftig.

Smages til. Skal være kraftig, men drikkelig.

Salt og æggehvider tilsættes. Der er ikke brug for at piske æggehviderne inden de tilsættes.

Ismaskinen fyldes max. halvt op, da sorbeten udvides til det dobbelte.

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk