Hyldeblomstsorbet

Forfriskende og læskende

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver: 1,2 liter

Ingredienser:

2dlhyldeblomstsaft
3 ½dlVand
1nipsalt
1bægerpasteuriserede æggehvider
Hyldeblomstsaften fortyndes med vand.
Der er stor forskel på hyldeblomstsaft - min er meget kraftig.
Smages til. Skal være kraftig, men drikkelig.
Salt og æggehvider tilsættes. Der er ikke brug for at piske æggehviderne inden de tilsættes.
Ismaskinen fyldes max. halvt op, da sorbeten udvides til det dobbelte.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 liter (500,83 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
321

16%

fedt
<1 g

1%

Mættet
<0 g

0%

kulh.
72 g

27%

protein
5 g

10%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
393 mg

16%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus