Italienske kødboller

Indtastet af:Majse-2000

Opskriften giver 4 portioner

Ingredienser:

1stkLøg, rå
3fedHvidløg, rå
400gKalvekød, helt magert
1stkÆg
50gGrøn pesto, øko, Barto's
1spskBasilikum, tørret
100gSkyr

1. Kom løg i en foodprocessor

2. kom løgen i en stor skål og tilføj de øvrige ingredienser

3. Stil farsen på køl i 30 min.'

¤. Form kødboller og kog, til de stiger, og derefter ydeligere 2-3 min

Kategorier:
HovedretterForretter
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (197,63 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
226

11%

fedt
10 g

14%

Mættet
1 g

7%

kulh.
7 g

2%

protein
28 g

55%

Kostf.
1 g

6%

Natrium
76 mg

3%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus