Kærnemælkspandekager

Amerikanske pandekager med kærnemælk og valleprotein. Perfekte på brunchbordet.

Indtastet af:Malene

Kilde: https://mallesblog.wordpress.com/2016/01/13/amerikanske-kaernemaelkspandekager/

Pisk kærnemælk, æg og kokosolie sammen.
Rør de resterende tørre ingredienser sammen i en skål, og pisk det i kærnemælksblandingen lidt ad gangen til du har en tyktflydende pandekagedej.
Lad dejen stå og trække mens du varmer en pandekagepande op med lidt kokosolie. Herved vil dejen tykne lidt, da kostfibrene suger en del af væsken til sig.
Steg pandekagerne én ad gangen ca. 2 min. på hver side ved jævn varme.

Servér pandekagerne straks med MySyrup og friske bær eller sukkerfri marmelade – prøv min hindbærmarmelade med chili og lime eller jordbær/hyldeblomstmarmelade.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (147,5 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
258

13%

fedt
10 g

14%

Mættet
2 g

11%

kulh.
14 g

5%

protein
28 g

56%

Kostf.
2 g

8%

Natrium
234 mg

10%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus