Karamelsauce med myseost

Rigtig dyb og lækker karamelsmag. Myseosten giver nogle utrolig fine smagsnuancer og den smager slet ikke af ost. Så her er en favorit til både børn og voksne.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: Inspireret af Irma

Opskriften giver 8 portioner

Ingredienser:

2 ½dlFløde 38 %, piskefløde
1 ½dlRørsukker
4skiverMyseost, 33+
1gSalt

Fløde og sukker koges i en tykbundet gryde. Lad den simre til den tykner let og er gylden. Osten smeltes i under omrøring. Afkøl lidt og server den lun til f.eks vanilleis.

 

Tip: den kan laves i forvejen og lunes før servering. Er der rester kan den gemmes i køleskabet og spises som lækker karamelsmørrepålæg.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (47,69 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
207

10%

fedt
14 g

20%

Mættet
9 g

45%

kulh.
20 g

7%

protein
1 g

3%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
83 mg

3%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus