Kerneknækbrød uden mel

Lækre og sprøde og uden allergener.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Kilde: Lowcarb.dk

Alle ingredienserne blandes sammen. Lad dejen hvile et par minutter eller til vandet er opsuget og den ligner en dej.

 
Rulles ud mellem 2 stykker bagepapir. Træk det øverste bagepapir af. Skær riller med pizzahjul eller kniv, så knækbrødene lettere kan brækkes fra hinanden når de er bagt.
 
Bages ved 160 grader i 55 min. Hvis de ikke er helt sprøde, bages de videre. Her kan det være en fordel at brække dem fra hinanden, med en kniv eller lign. og bage halvdelen af gangen, så de får mere luft omkring.
 
Obs: ved low fodmap maks 100 g. pr. servering.

  160°C  55 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 Knækbrød (41,93 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
154

8%

fedt
12 g

18%

Mættet
1 g

6%

kulh.
6 g

2%

protein
6 g

12%

Kostf.
3 g

13%

Natrium
139 mg

6%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus