Kryddermuffins

Saftig og lækker, man kan slet ikke smage de er bagt med bønner

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Bønnerne hældes i en sigte og skylles med koldt vand indtil de ikke skummer længere.

Blend bønnerne grundigt, det er nemmest på foodprocessor, men en stavblender kan også bruges.

Blend smørret sammen med bønnerne, derefter de 2 slags sukker, så krydderierne, bagepulver, natron og skummetmælkspulver (kan evt. erstattes med mandelmel eller kartoffelmel). Tilsidst blendes æggene i 1 af gangen.

Hældes i muffinsforme og bages midt i ovnen i 25 min ved 185 grader.

Når kagerne er kølet af, kan de pyntes med med mascarponecreme med lemoncurd. Ingredienserne røres sammen med lidt lemoncurd af gangen, og smages til. Opbevares derefter i køleskab og smager dejligt direkte fra køleskabet.

  185°C  25 minutter

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (58,15 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
193

10%

fedt
13 g

18%

Mættet
3 g

17%

kulh.
15 g

6%

protein
5 g

9%

Kostf.
<0 g

0%

Natrium
165 mg

7%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus