Kylling med nudler

nem og lækker wokret

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

3 liter vand koges op med 6 bouillonterninger i en gryde.

 
Kyllingebrysterne skæres i mindre tern, og koges i bouillonen i ca. 10 min. Tages op med en hulske og sættes lidt til side.
 
Den røde peberfrugt og løget skæres i små tern imens. Ærter og majs tages frem.
 
Fuldkornsnudlerne koges herefter i den samme boullion som kyllingen i ca. 4 min eller følg anvisningen på pakningen. Bouillonen hældes fra, men gem lidt af det til senere ved at hælde noget af det op i en dyb tallerken.
 
Olien varmes op i en vok eller evt. en sauterpande. Løget svitses. Kyllingen svitses med. Når det har fået lidt farve tilsættes nudlerne, som også svitses. Hæld grøntsagerne i og lad det svitse til de er gennemvarme. Smages til med salt.
 
Serveres med brød til.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (242,73 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
463

23%

fedt
15 g

22%

Mættet
3 g

17%

kulh.
43 g

16%

protein
39 g

78%

Kostf.
2 g

9%

Natrium
88 mg

4%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus