Majsknækbrød med kerner

Superlækre knækbrød, der smager syndigt godt a'la nachos. Proppet med sunde kerner og fuldkorn fra majs. Nemme at lave. Prøv dem, du vil ikke fortryde...

Indtastet af:
Kilde: frk.kræsen

Opskriften giver 25 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland majsmel/gryn med alle kernerne.

 

Tilsæt olivenolie og kogt vand, rør det sammen til en dej. Det tager lidt tid før væsken bliver opsuget, så bare rolig, den bliver ikke ved med at være tynd.

 

Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste og skær dejen ud med et pizzahjul. Der er lige i overkanten af dej, især når man bruger majsmel, da det kan rulles tyndere ud. Jeg laver dobbeltportion og deler dejen i 3 og bager 3 plader fuld. Win.

 

Bages midt i ovnen 180 grader varmluft i 15 min, derefter skrues ned til 100 grader og de bages til de er gyldne ca. 10-15 min. Hold godt øje tilsidst.

 

Køles helt af. Hvis de alligevel ikke er sprøde eller har mistet sprødheden kan de bages igen ved 180 grader varmluft 5-8 min.

 

Opbevares i tætsluttende dåse, når de er helt kolde.

  180°   15 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk