Mannagrød

Indtastet af:Maj Lerdrup

Opskriften giver 6 portioner

Ingredienser:

2ltrSødmælk, økologisk
1tskSalt, bordsalt
250gHvedegryn, mannagryn

Grynene udrøres i lidt af mælken, resten af denne bringes i kog ved jævn varme under omrøring. Jævningen tilsættes. Kogningen fortsættes under tætsluttende låg ca ½ time, mens der jævnlig røres heri.

Saltes ved anretningen.

  60°C

Kategorier:
Hovedretter/Vegetar
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (326,83 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
363

18%

fedt
12 g

17%

Mættet
8 g

39%

kulh.
48 g

18%

protein
15 g

30%

Kostf.
1 g

5%

Natrium
411 mg

17%

Anslåede værdier