Nudelret med kylling

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Vand og bouillon bringes i kog og kyllingebrysterne koges deri. 

 
Imens snittes grøntsager og ananas, broccolistokken skæres i skiver på 2-3 mm.
 
Jordnøddesmøret røres med ca. 1/2 dl. bouillon (af det som kyllingen har kogt i).
 
Tag kyllingebrysterne op og skær igennem, når de er gennemstegte skæres de i tern. Bouillonen gemmes, da nudlerne også koges deri.
 
Smørret smeltes på en sauterpande og løgene svitses. Broccoli tilsættes samt en halv dl. bouillon, som det koges i. 
 
Nudlerne koges i bouillonen.
 
Rød peber i tern, jordnøddesmørsovs og kokosmælken hældes på panden. Kyllingetern og ananas tilsættes.
 
Nudler tilsættes når de er færdigkogte og bouillonen kasseres. Det hele vendes sammen og serveres med det samme.
 
Server gerne med en håndfuld peanuts drysset over.
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 personer (235,05 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
421

21%

fedt
14 g

21%

Mættet
7 g

37%

kulh.
54 g

20%

protein
24 g

49%

Kostf.
2 g

10%

Natrium
640 mg

27%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus