Panna Cotta - med låg af mango-gele

LCHF-dessert med fløde og kun en smule sukker (fra mango).

Indtastet af:
Kilde: "Spis dig mæt og glad" af Jane Faerber
Fremgangsmåde:

Panna Cotta

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 minutter. Opvarm fløden og de øvrige ingredienser til kogepunktet, imens du rører forsigtigt rundt. Lad derefter flødemassen køle en smule af, inden du rører husblassen ud i den lune fløde. Kom i portionsglas og stil på køl nogle timer, til den stivner.

 

Mango-gelé

Læg husblas i koldt vand.

 

Fjern skrællen fra mangoerne og skær kødet fri fra stenene. Kom vand og mangokød i en gryde og kog det op. Lad det småsimre i 5 minutter. Kom grydens indhold i en blender og kør, til det har en fin konsistens.

 

Kom mangopuréen i en skål og rør forsigtigt husblassen ud heri.

 

Tag panna cottaerne fra køl og fordel mangopuréen som låg i glassene. Sæt dem tilbage på køl i et par timer inden servering.

 

Pynt til sidst evt. med lidt mynteblade på toppen.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk