Pastaplader. Hjemmelavede

Det er nemt at lave sin egen pasta

Indtastet af:

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland melet sammen. Tilsæt æg og rør ægget i lidt efter lidt.

Hvis dejen er for tør brækker den let. Tilsæt da en anelse vand.
Er det for fugtig, tilsæt en smule mel.

Ælt dejen godt indtil den er glat i overfladen.

Sæt i køleskabet 1/2 times tid.

Tag pastaen ud af køleskabet og tryk den godt flad. Fold dejen flere gange og tryk flad igen til dejen begynder at blive "plastisk" i udseende.

 

Rul dejen ud på et bord med en kagerulle. Del evt. dejen i 2-3 stykker først.

Bruger du pastamaskine, så start ved største valseafstand og kør dejen igennem nogle gange. Sæt valseafstanden ned og kør igennem igen. Gentag til dejen er kørt igennem på en af de mindste afstande, dvs. når dejen er så tynd at du begynder at kunne se igennem den.

Skær dejen ud i plader af passende størrelse, eller lav andre typer pasta af den.

Koges i 2-3 minutter.

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk