Pizzadej med hamepmel

Indtastet af:Møllerup Gods

Opskriften giver 3 stk a 28 cm

Ingredienser:

15gGær
5dlVand
2tskSalt, bordsalt
7dlHvedemel
115gHampemel

Tænd ovnen på 225 grader varmluft og lad bagepladerne blive i ovnen, så de er varme, når  pizzaerne skal ind.

Opløs gæren i det lunkne vand og rør.

Tilsæt salt og mel og rør godt.

Den tynde dej smøres nu ud på bagepapir, først til sidst kommes pizzaen på bagepapiret på den varme bageplade. Lav pizzaerne i valgfri størrelse i en højde ½-1 cm (vi anbefaler, at du deler dejen til 3 pizzaer på 3 bageplader).

Brug en spiseske til at smøre dejen ud med.

Kom fyld på og bag i ovnen ved 225 grader varmluft (el 250 grader uden varmluft) i ca 15 min

Kategorier:
Glutenfri/Hovedretter
Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk a 28 cm (355 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
626

31%

fedt
7 g

10%

Mættet
<1 g

4%

kulh.
109 g

40%

protein
26 g

52%

Kostf.
21 g

84%

Natrium
1043 mg

43%

Anslåede værdier