Proteinrigt rugbrød med havre og solsikke, 1. dag, Grunddej

Grunddej til rugbrød

Indtastet af:Malene

Opskriften giver 1 stk

Ingredienser:

175gSurdej, Malles Blog
100gProtein Hvedemel
200gFreekeh Mel, MyProtein
200gRugmel, Grøn Balance
4dlVand
½spskHavsalt

Rør alle ingredienserne sammen på en røremaskine eller med en håndmikser – dejen skal være ret klæg. Sørg for at alt er blandet godt sammen, så der ikke ligger mel på bunden af skålen.
Lad dejen hæve på køkkenbordet i en skål med låg eller husholdningsfilm over i ca. 1 døgn.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 stk (1080 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
2240

112%

fedt
15 g

21%

Mættet
2 g

9%

kulh.
412 g

153%

protein
75 g

150%

Kostf.
24 g

95%

Natrium
1780 mg

74%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus