Råkost med quinoa og feta

En overraskende lækker salat, der passer både til middagsretter og som selvstændig frokostret.

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Quinoa koges efter anvisning på pakken med et lille drys salt. Kog gerne en større portion, det kan bruges til mange ting.

Gulerødder og selleri skrælles og rives mellemgroft.

Persillen hakkes.

Forårsløg skæres i skiver. Ved low fodmap bruges den grønne del af to forårsløg.

Salaten blandes i en skål. Fetaen rives af med en gaffel og drysses i.

 

 

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (193,75 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
153

8%

fedt
4 g

5%

Mættet
2 g

8%

kulh.
25 g

9%

protein
7 g

13%

Kostf.
6 g

26%

Natrium
238 mg

10%

Anslåede værdier
kommentarer leveret af Disqus