Rabarberkompot

Hurtig kompot i microbølgeovn

Indtastet af:Anne-Marie Andersen

Opskriften giver 2 portioner

Ingredienser:

500gRabarber, rå
1drysVanille, pulver
1spskSødemiddel eller sukker efter smag

Kom rabarberne i en høj glasskål med låg, de må maks fylde halvdelen af skålen, da det koger meget op.

Frosne rabarber gives i starten 5 min ad gangen med omrøring imellem. Når de moser ud gives kortere intervaller, indtil alle rabarber er møre.

Smag til med vanillepulver og sødning.

Guidline Daily Amount (GDA) / Vejledende dagligt indtag
Ved indtagelse af 1 portioner (222,29 g.)
(Voksen kvinde v. 2000 kcal pr. dag)
kcal
65

3%

fedt
<1 g

1%

Mættet
<0 g

1%

kulh.
22 g

8%

protein
2 g

5%

Kostf.
10 g

38%

Natrium
8 mg

0%

Anslåede værdier